سعید محمد

مرکز اطلاع رسانی پویش مردمی حمایت از سردار دکتر سعید محمد در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

دعای هفتم صحیفه سجادیه با دستخط منسوب به امام سجاد علیه السلام

دلیل سیاه نمایی حمید رضا ترقی از سعید محمد چیست ؟

ایشان اصلا در فضای اصولگرایان مطرح نیست، فقط در فضای مجازی مطرح است و روی ایشان کار شده و کنار رفتن ایشان از فرماندهی قرارگاه خاتم هم به دلیل انتخابات نبوده و خود ایشان هم تخلفاتی داشته که قطعا این مساله امتیازی منفی در بررسی صلاحیت ایشان خواهد بود ! این سخنان یکی از اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در خصوص سعید محمد است که روز گذشته در فضای مجازی منتشر شد . هرچند دو بخش ابتدای سخن وی در خصوص عدم التزام به جریان و حزب خاص و فعالیت طرفداران سردار در فضای مجازی کاملا درست است اما قطعا ایشان و حزب متبوع ایشان باید نسبت به فضا سازی و سیاه نمایی استعفای سردار محمد در پیشگاه خداوند متعال و وجدان خود پاسخگو باشند .

سردار سعید محمد، کاندیدای انتخابات 1400 سخنان حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه را  مبنی براینکه سعید محمد بدلیل تخلفات متعدد برکنارشده است، را کذب خواند و گفت: همانگونه که قبلا اعلام شده بدلیل حضور در انتخابات ریاست جمهوری و پرهیز از هرگونه شائبه ای از فرماندهی قرارگاه خاتم استعفا کردم و این استعفا مورد پذیرش فرمانده کل سپاه قرار گرفت وی افزود:هیچ تخلفی هم از سوی من صورت نگرفته است.

علی رغم تکذیبیه حمید رضا ترقی و تحریف سخنان ایشان در مصاحبه با خبرگزاریها و نقل قول از ایشان در خصوص  اتهامات وارد شده به دکتر سعید محمد اما هنوز این تکذیبیه در سایت ایشان انعکاس نداشته است تصویر صفحه نخست سایت حمید رضا ترقی در ساعت 9 صبح یکشنبه 24 اسفند 99

 

روزنامه شرق در مطلبی تحت عنوانچرا اصولگرایان، سعید محمد را تخریب می کنند؟ در همین خصوص نوشت:درحالی‌که اصولگرایان تا این لحظه از بلااشکال‌بودن گزینه نظامی سخن می‌گفتند یا حداقل با سکوت یا در فضایی تلطیف‌شده با ماجرای نامزد نظامی برخورد می‌کردند؛ اما حالا که پای سعید محمد به میان آمده، برخی به همین سابقه نظامی‌گری او اشاره کرده و از آن به‌عنوان یک نکته منفی یاد می‌کنند.


مثلا اسدالله بادامچیان در واکنش به کاندیداتوری سردار سعید محمد گفته بود: «اشخاصی چون سردار سعید محمد که از چهره‌های نظامی هستند، برای ورود به انتخابات، ابتدا باید از سپاه استعفا بدهند، چراکه شائبه استفاده از امکانات سپاه را در جامعه ایجاد می‌کند، درحالی‌که خود سپاه این را نمی‌خواهد. سردار سعید محمد هم درحال‌حاضر از سپاه کناره‌گیری نکرده و استعفا نداده است، بلکه مشاور فرمانده کل سپاه شده است، در نتیجه اگر او می‌خواهد وارد انتخابات شود، به او خوشامد می‌گوییم، چراکه ما که نمی‌توانیم به او بگوییم که وارد انتخابات نشود. ازاین‌رو این شائبه که از امکانات سپاه استفاده شود، در جامعه ایجاد می‌شود. خود سپاه نیز چنین عقیده‌ای دارد، چراکه مردم در این حالت می‌گویند این رئیس‌جمهور سپاه است؛ بنابراین سپاه هم این را نمی‌خواهد».

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه هم درباره اعلام نامزدی سردار جوان سپاه معتقد بود که «سعید محمد هنوز در جامعه فرد شناخته‌شده‌ای نیست و به‌همین‌خاطر شانس چندانی برای موفقیت ندارد». او تأکید کرده بود کسی از دیدگاه‌ها و مواضع او خبر ندارد و کارنامه‌اش در قرارگاه خاتم‌الانبیا که اخیرا برای نخبگان مطرح شده، مورد توجه مردم نیست. ضمن اینکه در نظرسنجی‌ها نیز خیلی عقب است.


سعید محمد و رقابت‌های درون‌گروهی


برخی مخالفت‌ها هم از جنس دیگری است؛ مثلا کانال تلگرامی، موسوم به «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» چندی قبل انتقاداتی را نسبت به امضای توافق‌نامه میان «قرارگاه خاتم‌الانبیا و گروه مالی گردشگری برای توسعه فولاد بناب آذربایجان‌ شرقی» مطرح کرد. 
مشخص بود که طیفی از اصولگرایان برای فضاسازی به‌ منظور پیروزی کاندیدای مورد نظر خود در رقابت درون‌گروهی و پشت پرده اصولگرایان در حال تلاش هستند و سعید محمد به یکی از اهداف مدنظر آنان تبدیل شده است. انصاف‌نیوز هم چندی قبل به نقل از یک اصولگرا مدعی شد که پرونده تخلفات مالی عیسی شریفی، معاون شهردار در زمان قالیباف هم توسط او جمع و آشکار شده است و ارتباط خوبی با قالیباف ندارد. او گفته بود: سعید محمد فعلا حامی جدی در سپاه برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ ندارد؛ اما علیرضا زاکانی و مهرداد بذرپاش، رئیس دیوان محاسبات کشور، از حامیان جدی او هستند. سعید محمد پیش از رسیدن به ریاست قرارگاه خاتم‌الانبیا، مدیرعامل گروه ایرانیان اطلس، سازنده و مالک چندین مرکز خرید بزرگ در کشور بود. او چندین سال نیز مدیرعامل سپاسد از زیرمجموعه قرارگاه خاتم‌الانبیا بود. با اینکه تجربه فعالیت در سپاه را دارد، اما تجربه نظامی آن‌چنانی ندارد و بیشتر با لقب مهندس  نامیده می‌شود».

 

 

حزب مؤتلفه اسلامی (نام‌های پیشین: جمعیّت مؤتلفه اسلامی و هیئت‌های مؤتلفه اسلامی) یک حزب سیاسی–مذهبی در ایران است که در سال ۱۳۴۲ از ائتلاف ۳ هیئت مذهبی بنام‌های؛ هیئت مسجد امین‌الدوله، هیئت مسجد شیخ‌علی و هیئت اصفهانی‌ها، با ادعای  پیروی از امام خمینی شکل گرفت. این تشکل به جناح راست و اصول‌گرایان سنتی تمایل دارد و در محیط سیاسی ایران، قشر «بازاری‌های مذهبی» را نمایندگی می‌کند.این حزب همچنین در زمینه امور به ظاهر خیریه و تأسیس نهادهایی نظیر مدرسه اسلامی و صندوق‌های قرض‌الحسنه نیز فعالیت می‌کند.

هیئت‌های مؤتلفه در زمان ایجاد به شدت تحت تأثیر اندیشه‌های امام خمینی بودند و برای نخستین بار، در تظاهرات ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ و ترور حسنعلی منصور، نقش ایفا کردند و در انقلاب اسلامی نیز، علیه حکومت پهلوی فعالیت نمودند. پس از پیروزی انقلاب و تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی، به منسجم‌ترین نیروی سیاسی جناح راست بدل شدند و یکی از پرنفوذترین جناح‌ها در حزب جمهوری اسلامی بشمار می‌آمدند. که دستِ‌کم تا پایان دهه نخست انقلاب، این جایگاه را حفظ نمودند. در سال ۱۳۶۶ در پی انحلال حزب جمهوری اسلامی، حزب موتلفه اسلامی به عنوان یک حزب مستقل به فعالیت ادامه داد.

از افراد سرشناس این حزب می‌توان به مرتضی مطهری، سید محمد بهشتی، محمدعلی رجایی، سید علی اندرزگو، محمدجواد باهنر، حبیب‌الله عسگراولادی، حسن عباسپور، اسدالله بادامچیان، محمد خرسند، محمدنبی حبیبی، سید اسدالله لاجوردی، علاءالدین میرمحمدصادقی، سید مصطفی میرسلیم، جعفر شجونی، حسن غفوری‌فرد، محسن رفیقدوست ودکتر حسن((سروش))صبوری سخنگو اسبق و مدیر سیاست گزاری حذب اشاره نمود.

مؤتلفه بازار

بخشی از هیئت مؤتلفه در فعالیت‌های تجاری شرکت می‌کند و بازار را در دست دارد و به نام موتلفهٔ بازار یا بخش اصناف جمعیت موتلفه در بازار تهران شناخته می‌شود و قوی‌ترین شاخه موتلفه‌است. هر چند موتلفه در زمینه سیاسی دولت‌گرا است ولی از نظر اقتصادی مخالف کنترل کامل وزارت بازرگانی و وزارت اقتصاد و دارایی بر همه فعالیت‌های تجاری و مبادلات اقتصادی می‌باشد.انجمن جامعه اسلامی بازار و اصناف از تشکل‌های اسلامی همسو با موتلفه است.

ارتباط موتلفه و فداییان اسلام

 

 

الگوی رفتاری و فکری هیئت‌های مؤتلفه اسلامی، بیش از هر چیز منبعث از گروه فداییان اسلام به رهبری نواب صفوی بود چنان‌که حتی برخی از اعضای موتلفه از جمله مهدی عراقی، از جمله فعالین جمعیت فداییان اسلام به حساب می‌آمدند و متناسب با شرایط و اوضاع و احوال سیاسی ـ اجتماعی رژیم، اقدامات متفاوتی در دستور کار قرار می‌دادند. مهدی عبدخدایی از بازماندگان نسل نخست فداییان اسلام در مصاحبه ای در سال ۱۳۹۱ در توضیح ترور حسنعلی منصور می‌گوید: «ترور حسنعلی منصور را دوستان موتلفه‌ای انجام دادند. فداییان اسلام در سال ۱۳۲۴ تشکیل شد و در سال ۱۳۳۴ با مرگ رهبرانش فعالیتش متوقف شد. از سال ۱۳۴۲ به بعد که روح الله خمینی به دلیل سیستماتیک کردن مبارزات دستور ائتلاف هیئت‌های مذهبی تهران با همدیگر را دادند، بخشی از اعضای باقی مانده فداییان اسلام وارد هیئت‌های موتلفه شدند و شاخه نظامی هیئت‌های موتلفه را تشکیل دادند. این شاخه نظامی بود که اقدام کرد برای کشتن حسنعلی منصور. همه روزنامه‌ها نوشتند که منصور با هفت‌تیر نواب صفوی کشته شد زیرا کسانی چون مهدی عراقی، هرندی و نیک‌نژاد که در قتل منصور دخالت مستقیم داشتند، کاملاً متاثر از تفکرات نواب بودند.»

روابط حزب به حزب

حزب مؤتلفه اسلامی با احزابی در کشورهای دیگر از جمله با حزب کمونیست چین، حزب کمونیست کوبا حزب کارگران کره، حزب بعث سوریه کنگره ملی سودان و حزب ام - نو مالزی رابطه دارد. در سال ۱۳۹۷، این حزب به مناسبت میلاد کیم جونگ-اون دبیرکل حزب کارگران کره هدیه ای را برای این حزب ارسال کرد. پس از درگذشت فیدل کاسترو، دبیراول سابق حزب کمونیست کوبا، قائم دبیرکل حزب مؤتلفه با حضور در اقامتگاه سفیر کوبا دفتر یادبود او را امضا کرد.بادامچیان دبیرکل موتلفه گفته روابط آنها با حزب کمونیست چین به قدری نزدیک است که آنها در پاسخ به نامه او در دوران دنیاگیری کروناویروس، ۴۰ هزار ماسک فرستاده‌اند.

در انتخابات ریاست جمهوری

انتخابات نامزد
۱۳۵۸ جلال‌الدین فارسی
مرداد ۱۳۶۰ محمدعلی رجایی (حمایت رسمی)
سید علی‌اکبر پرورش و حبیب‌الله عسگراولادی (عضو حزب)
مهر ۱۳۶۰ سید علی‌اکبر پرورش و حسن غفوری‌فرد
۱۳۶۴ حبیب‌الله عسگراولادی
۱۳۶۸ اکبر هاشمی رفسنجانی
۱۳۷۲ احمد توکلی و عبدالله جاسبی
۱۳۷۶ علی‌اکبر ناطق نوری
۱۳۸۰ حسن غفوری‌فرد (عضو حزب)
۱۳۸۴ علی لاریجانی
۱۳۸۸ محمود احمدی‌نژاد
۱۳۹۲ علی‌اکبر ولایتی
۱۳۹۶ سید ابراهیم رئیسی

این تشکل همواره در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران نقش فعالی داشته‌است. البته در بیشتر موارد نامزدهای مورد حمایت مؤتلفه در انتخابات ریاست جمهوری شکست خورده‌اند.

در نخستین دوره، جلال‌الدین فارسی نامزد منتخب حزب بود. در دومین انتخابات، دو تن از اعضای حزب یعنی حبیب‌الله عسکراولادی و سید علی‌اکبر پرورش در انتخابات نامزد بودند، اما علی‌رغم این موضوع حزب رسماً از محمدعلی رجایی –نامزد حزب جمهوری اسلامی که در انتخابات پیروز شد– حمایت نمود.

این حزب در انتخابات ۱۳۷۶ از علی‌اکبر ناطق نوری حمایت کرد. در انتخابات ۱۳۸۸ این حزب پس از حرف و حدیث‌های فراوان در بین اعضای خود، به این نتیجه رسید که از محمود احمدی‌نژاد حمایت کند و در بیانیه‌ای ۶ دلیل برای حمایت خود برشمرد. اما بلافاصله پس از انتصاب اسفندیار رحیم‌مشایی به سمت معاون اولی –که مخالف آن بود– به صف منتقدان دولت دهم پیوست.

در انتخابات ۱۳۹۲، این حزب ابتدا از یحیی آل‌اسحاق حمایت کرد اما پس از انصراف او از نامزدی در انتخابات، حمایت خود را از علی‌اکبر ولایتی اعلام کرد. این حزب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶، ابتدا مصطفی میرسلیم را به عنوان نامزد حزب معرفی کرد ولی در آستانه برگزاری انتخابات از سید ابراهیم رئیسی حمایت کرد.

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی

ویدئوی کمپین سعید محمد : برای نمایش روی تصویر کلیک کنید

مطالب پیشنهادی